• Elavult villamos hálózatú lakóépületek teljes vezetékcseréjét, fogyasztói lakáselosztók/ kiselosztók cseréje, Fi-relé /áramvédő kapcsoló beépítés
 • Okosotthon rendszer kiépítés
 • Rövid határidővel akár kisebb villanyszerelési munkák és hibakeresés!
 • Újonnan kialakításra kerülő üzlethelységek villanyszerelése
 • Rugalmasan az igényekhez mérten
 • Kapcsolók, csengők, dugaszolóaljzatok, lámpák cseréje, áramkörök bővítése, új áramkörök / szerelvények kiépítése süllyesztett vagy falon kívül szerelt megoldással, csatornázással, ipari csövezéssel.
 • LED szalag szerelése.
 • Elektromos főzőlap/sütő bekötése. – illetve lehetőségének vizsgálata.
 • Kiegészítő és tisztán elektromos fűtési megoldások
  – Elektromos fűtőszőnyeg – elektromos fűtőpanel.
 • Bővítéssel és Mérőhely szabványosítással kapcsolatban érdeklődjön.
 • Érd, Budapest XI, XII, XXII, kerületiben, valamint Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakeszi, Biatorbágy, Százhalombatta, Zsámbék, Herceghalom, stb. településeken vállalok munkát.

MUNKÁK KÉPEKBEN

Horonymarás, dobozolás, csövezés
A legáltalánosabb villanyszerelési feladat, mely során a falba süllyesztjük a kötő és szerelődobozokat, valamint hornyot vágunk és abba helyezzük el a védőcsöveket. Ezután behúzásra kerülnek a vezetékek. Amikor készen van a festő, utána következik a szerelvényezés.


Manapság népszerű a Syamlen technológia használata. Ez abból áll, hogy egy sima falú hajlékony csövet fektetünk az aljzatra, és erre kerül az aljzat szigetelés vagy éppen az aljzatbeton. A csőnek kellő képen vastag a fala és nagy a nyomószilárdsága, így nagyobb terhelésnek is ellenáll. A vezetékek így a talajban futnak és nem lesznek később útban, ha szükséges a falat megfúrni rögzítésekhez.

Falon kívüli szerelés csatornázással, kiselosztó tábla cserével


Számos helyen előfordul, hogy nincsen lehetőség a vésésre, mivel nagy kosszal jár, vagy éppen jóval költségesebb lenne a megoldás, vagy éppen panel lakások nagy részénél nem is igazán lehetséges a vésés. Ezeken a helyen a függőleges falak felső részében való csatorna vezetés az ideális megoldás. Természetesen a kiselosztó tábla gyakran felújításra kerül, és ezzel együtt beépítésre kerül a FI relé.Kiselosztó táblák – avagy lakáselosztó – minden lakásban megtalálható, a legfontosabb része az épület áramköreinek. A kiselosztó táblába érkezik a fő betáplálás a mérőóra után. Ide kerül az életvédelmi relé, illetve a kismegszakítók, melyek a túláram és zárlat védelmet biztosítják. Továbbá ide kerülhetnek még egyéb moduláris kapcsolók, mint teljesítménykapcsolók, vagy lépcsőházi automaták vagy akár túlfeszültség levezető.Földelés kialakítása – nem szabad róla megfeledkezni. A helyi épület földelés biztosítja az áramütés védelem egyik fontos elemét.
Az EPH kialakításának avagy egyenpotenciálra hozásnak egyik alapvető eleme. Ennek ellenére máig sok helyen hiányzik.